Everspace 2 early access-lanseras den 18 januari

Everspace 2 early access-lanseras den 18 januari

I slutet av oktober sköts early access-lanseringen av Everspace 2 upp från december till januari, för att Rockfish Games rymdskjutare skulle slippa konkurrera med CD Projekt Reds sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077. Och nu har man släppt en ny trailer, som äntligen bekräftar det nya lanseringsdatumet!

Everspace 2 kommer såldes släppas måndagen den 18 januari via Steam och GOG, och säljas för 38 euro. Den första early acccess-versionen kommer bjuda på professionellt röstskådespeleri för de inledande 12 timmarna av spelets storykampanj, inklusive flera sidouppdrag som äger rum i de två första stjärnsystemen.

Rockfish Games uppskattar att den första early access-versionen kommer bjuda på omkring 25 timmars spelande, och fullversionen kommer säljas för en “överkomligt höjd prislapp” när den blir klar under 2022.

Här är den nya early access-trailern för Everspace 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts