Ett nytt PUBG-relaterat spel kommer släppas nästa år

Ett nytt PUBG-relaterat spel kommer släppas nästa år

I december annonserades The Callisto Protocol, ett nytt skräckspel av Glen Schofield, en av de ursprungliga skaparna av Dead Space. Kort därpå framkom det även att The Callisto Protocol utspelas i Playerunknown’s Battlegrounds-universumet, 300 år efter händelserna i battle royale-skjutaren.

Nu har det visat sig att vi kan vänta oss mera inom detta väldigt specifika område; under en intervju med Bloomberg har nämligen Kim Chang-han, vd för PUBG Corp-ägarna Krafton Inc, sagt att ett nytt “PUBG-relaterat” spel kommer släppas “nästa år”, medan en ny PUBG-baserad battle royale-titel når mobiler redan i år.

Det nya spelet planeras släppas till pc och konsoler, och uttalandet gäller inte The Callisto Protocol (som även det planeras släppas 2022) då Glen Schofields spel nämns skilt för sig. Kim tillägger att man “inte kommer förbli ett one-hit wonder”, och att även animerade och webbaserade serier är på gång, i linje med tidigare planer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts