Epic fail! Hitman 2-nivåerna överförs inte gratis till Hitman 3

Epic fail! Hitman 2-nivåerna överförs inte gratis till Hitman 3

Hitman 3 kommer släppas den 20 januari, nästa veckas onsdag, exklusivt via Epic Games Store. Och nu har det visat sig att denna exklusivitet tyvärr kommer ställa till det rejält för de allra trognaste kunderna, då Hitman 2-nivåerna inte kommer föras över gratis till Hitman 3 för existerande Hitman 2-kunder.

Denna information har nått oss via den officiella pre-launch-guiden, där faktumet att Hitman 2 inte finns tillgängligt via Epic Games Store innebär att du måste betala för ett så kallat “access pass” för att kunna spela Hitman 2-nivåerna inifrån Hitman 3, även fast du redan äger Hitman 2 (som släpptes på Steam när det begav sig). Detta går emot tidigare löften om en “sömlös process” för pc-spelare.

– Vi har gjort allt vi kan för att göra denna process enkel och spelarvänlig, säger de danska Hitman-utvecklarna Io interactive. På grund av olika omständigheter bortom vår kontroll måste vi dock bekräfta att processen blir annorlunda än våra ursprungliga planer för pc-spelare.

Allt är dock inte jämmer och elände då access passet för det första Hitman (som finns på Epic Games Store och skänktes bort gratis i fjol) kommer vara gratis för alla som inhandlar Hitman 3 de första tio dagarna efter lanseringen (fram till lördagen den 30 januari). Access passet kommer även vara gratis i alla evighet för dig som äger Hitman: The Complete First Season på Epic Games Store.

Slutligen kommer access passen för Hitman 2 (standard och gold) också reas ut med 80 procent de 14 första dagarna efter lanseringen av Hitman 3, även om de faktiska prislapparna fortfarande är oklara.

Avancerat värre för en process som borde ha varit rätt enkel, som får åtminstone mig att bli sugen på att bara vänta på att Hitman 3 släpps via Steam istället, om ett år eller så. Liknande tankar hittas på Reddit och Resetera.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts