Endless-spelen är gratis att prova i helgen

Endless-spelen är gratis att prova i helgen

Sommaren 2016 köpte den japanska giganten Sega upp 4X-experterna Amplitude Studios. Sedan dess har partnerskapet gått från klarhet till klarhet, och nu, som en del av Amplitude Studios tioårsjubileum, är Endless Legend, Endless Space 2 och Dungeon of the Endless gratis att provspela fram till måndag.

Amplitude Studios har även publicerat ett blogginlägg med lite festlig statistik (bland annat har man spottat ur sig 40 trailrar, 168 livestreamar, 130 nykomponerade låtar och 264 unika modeller under årens lopp) och en text med fokus på Endless-serien. Senare idag – kl. 15:00 svensk tid, om blott en kvart i skrivande stund – kommer man också hålla i en stream på Twitch om Humankind, den ambitiösa Civilization-dödaren som släpps den 22 april.

Här är en färsk trailer för Endless-serien.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts