Elite Dangerous: Odyssey försenas, men bara lite grann

Elite Dangerous: Odyssey försenas, men bara lite grann

Elite Dangerous: Odyssey är en expansion till Frontier Developments rymdsimulator Elite Dangerous, som kommer låta dig utforska främmande planeter till fots för första gången. Lanseringen var ursprungligen planerad till “tidigt 2021”, men nu har tillägget försenats, om än bara lite grann!

Via den officiella hemsidan har Frontier Developments meddelat att Elite Dangerous: Odyssey nu planeras släppas “mot slutet av våren”, medan det planerade alfatestet kommer gå av stapeln “tidigt i vår”.

Som vanligt är det coronapandemin och de förnyade restriktionerna som har ställt till med problem, men Frontier anser ändå att man kämpade på bra under 2020, och kommer fortsätta i samma stil under 2021.

Du kan läsa mer om Elite Dangerous: Odyssey Steam och kolla in den senaste utvecklardagboken här nedan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts