Efter över sex års utveckling har Lords of the Fallen 2 äntligen fått en logotyp

Efter över sex års utveckling har Lords of the Fallen 2 äntligen fått en logotyp

2018 fick vi reda på att Lords of The Fallen 2 hade bytt utvecklare, från originalets skapare Deck 13. till New York-baserade och relativt nygrundade Defiant Studios. Utgivarna CI Games avslutade dock samarbetet i maj 2019, och i höstas flyttade man utvecklingen till Hexworks, en intern CI Games-studio.

Och nu, över sex år efter den ursprungliga annonseringen, har Lords of the Fallen 2 äntligen fått en logotyp (via Wccftech). CI Games-chefen Marek Tymiński tillägger att Lords of the Fallen 2 är CI Games “största projekt”, och att skalan är “ännu större” än originalspelet. Därtill kommer Lords of the Fallen 2 också “flytta till mörk fantasy” (jag trodde det redan var mörk fantasy?) och erbjuda “ett uppdaterat och utmanande stridssystem”.

Vid sidan av Lords of the Fallen 2 filar CI Games även på krypskjutaren Sniper Ghost Warrior Contracts 2, som annonserades i somras och planeras släppas “snart”. Sniper Ghost Warrior-serien har sålt över 11 miljoner exemplar till dags dato, varav Sniper Ghost Warrior Contratcts står för 1 miljon. Inte illa!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts