Du kan förboka System Shock-remaken (och spela en demo) i slutet av februari

Du kan förboka System Shock-remaken (och spela en demo) i slutet av februari

Förra året var det hyfsat tyst om Nightdives remake av klassiska System Shock. Förutom ett smakprov på spelets lemlästning antar vi att studion jobbade med att färdigställa den efterlängtade nyversionen.

Nu verkar det som att de är nära målsnöret, då de via Kickstarter annonserat (tack till PCGamesN) att System Shock kommer gå att förhandsboka nästa månad. Du kommer kunna köpa spelet via Steam, GOG, och Epic Games Store – och gör du det får du även System Shock 2: Enhanced Edition på köpet.

Samtidigt kommer de även släppa en demo av remaken. Den kommer i sin tur innehålla två av spelets nivåer. För mer smakprov innehåller uppdateringen också nya bilder och videor som visar upp den ambitiösa nyversionen.

Innan dess har du ju tid att göra som vi och spela om System Shock igen, och se hur väl det håller.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts