Dandara är veckans gratisspel på Epic Games Store

Dandara är veckans gratisspel på Epic Games Store

Ännu en vecka, ännu ett gratisspel på Epic Games Store! Denna gång bjuds vi på Dandara: Trials of Fear Edition, “en unik tvådimensionell metroidvania-plattformare fylld med mystiska varelser och gränslös utforskning”, som släpptes av Long Hat House och Raw Fury i början av 2018.

I vanlig ordning har Epic Games också passat på att avslöja nästa veckas gratisspel, som ersätter Dandara: Trials of Fear Edition nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då kommer vi bjudas på For The King, “en utmanande blandning av strategi, turordningsbaserade strider och roguelike-element”, som släpptes våren 2018.

Här är den gamla lanseringstrailern för Dandara: Trials of Fear Edition.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts