Cyberpunk 2077 har fått moddverktyg – sexig Keanu Reeves-modd stängs ner

Cyberpunk 2077 har fått moddverktyg – sexig Keanu Reeves-modd stängs ner

Cyberpunk 2077 släpptes i december, men de officiella moddverktygen har dröjt fram tills nu, vilka underlättar modifierandet av CD Projekt Reds sci-fi-rollspel, för de spelare som vill skapa eget innehåll. Man får ändå inte gör vad som helst, vilket nu har demonstrerats med all önskvärd tydlighet.

En modd som lät spelare ha sex med Keanu Reeves-karaktären Johnny Silverhands (eller snarare en sexrobot med Johnny Silverhands karaktärsmodell) har nämligen stängts ner. CD Projekt Red säger (via våra internationella kollegor) att “vår viktigaste regel ångande användarskapat innehåll, speciellt moddar, är att det inte får skada andra”, och att det “kan uppfattas så av de personer som lånat ut deras utseende i syfte att skapa karaktärer i Cyberpunk 2077“. I klartext; CD Projekt Red vill inte riskera skada relationen med Keanu Reeves.

Här är en video som visar upp den numera nedtagna Keanu Reeves-modden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts