Bygg dina egna slalombackar i Snowtopia: Ski Resort Tycoon

Bygg dina egna slalombackar i Snowtopia: Ski Resort Tycoon

Har du hört? Det är vinter! Och har du hört? Snowtopia: Ski Resort Tycoon lanseras i early access imorgon tisadg via Steam och GOG, och låter dig bygga dina egna slalombackar i brist på besök till verkliga skidcentrum. Kolla in den gemytliga early access-trailern här nedan!

Utvecklarna Tea For Two säger att Snowtopia är studions allra först spel, och att early access-perioden kommer vara “mellan ett till två år”. Med andra ord gör vi bäst i att vänta oss rätt lite innehåll i början, även om den första alfaversionen av spelet släpptes redan i december 2018. Värt att notera är att Snowtopia “inte kretsar kring pengar, utan kring skidåkarnas tillfredsställelse, som alla har olika smaker och färdighetsnivåer”.

Här är early access-trailern för Snowtopia: Ski Resort Tycoon.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts