Bethesda antyder The Elder Scrolls framtid med kryptisk nyårstweet

Bethesda antyder The Elder Scrolls framtid med kryptisk nyårstweet

2021 är här! Numera Microsoft-ägda Bethesda passade på att ringa in det nya året med en kryptisk tweet, där texten “transkribera det förflutna och kartlägg framtiden” samsades med en karta över The Elders Scrolls-regionen Skyrim, som antyder vart den klassiska rollspelsserien tar vägen här näst.

Kartan i fråga är smyckad med tre ljus, och den allmänna åsikten i denna Reddit-tråd är att ljuset längst ner symboliserar “framtiden”, och att The Elders Scrolls VI därför kommer äga rum i Hammerfell-regionen, precis som tidigare uppgifter gjort gällande. En annan teori kretsar kring kartans datering (4E 182) och mynten längst upp i bild, som antyder att The Elders Scrolls VI kommer äga rum strax innan The Elder Scrolls V: Skyrim.

Här är Bethesdas kryptiska nyårshälsning med The Elder Scrolls-tema.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts