Battleborn stängs ner för gott nu på söndag

Battleborn stängs ner för gott nu på söndag

Gearbox Softwares hjälteskjutare Battleborn rullades ut sida vid sida med Overwatch när det begav sig våren 2016, och utgången blev som den brukar bli när folk försöker besegra Blizzard i rak kamp; Battleborn blev free-to-play i juni 2017, innan utvecklingen upphörde i september samma år.

Att Battleborn är ett misslyckat onlinespel har med andra ord varit klart sedan länge (även om Rikard ansåg att det var helt okej när det var nytt) men vägen mot graven har ändå visat sig bli överraskande lång, vilket ändå måste betraktas som ett tecken på respekt av Gearbox Software och 2K Games gentemot sina spelare.

Nu är emellertid sagan så gott som all då Battleborn kommer stänga portarna för gott nu på söndag, den 31 januari. Så om du vill ta farväl av spelet innan det försvinner så gör du bäst i att göra det nu, speciellt eftersom enspelarkampanjen och peer-to-peer-spelandet också inaktiveras tillsammans med de officiella servarna.

Här 2K Supports tweet om Battleborns farväl.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts