Bandai Namco skänker bort Little Nightmares fram till den 17 januari

Bandai Namco skänker bort Little Nightmares fram till den 17 januari

Svenska Tarsier Studios mysrysliga plattformsspel Little Nightmares 2 släpps om drygt en månad, torsdagen den 11 februari. Och om du inte har spelat originalet ännu så har du nu fått en utmärkt chans, då utgivarna Bandai Namco skänker bort det via den egna butiken fram till nu på söndag, den 17 januari!

I skrivande stund är dock spelet “tillfälligt otillgängligt”, men imorgon ska kampanjen komma igång igen och fortsätta fram till utlovat datum. Vi har även fått en ny trailer för Little Nightmares 2, och så kan vi ta tillfället i akt och påminna om att en spelbar demoversion finns tillgänglig via både Steam och GOG sedan ett tag tillbaka.

Här är den nya trailern för Little Nightmares 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts