Awesome Games Done Quick 2021 samlade in 2,7 miljoner dollar

Awesome Games Done Quick 2021 samlade in 2,7 miljoner dollar

Speedrun- och välgörenhetsevenemanget Awesome Games Done Quick 2021 drog igång söndagen den 3 januari och avslutades under gårdagen, söndagen den 10 januari. Och nu har det officiella Twitter-kontot för Games Done Quick avslöjat att man lyckades skrapa ihop exakt 2 758 847 dollar. Inte illa!

Förvisso lyckades man inte matcha fjolårets rekordsiffror (3 133 898 dollar och 56 cent), med det borde inte förvåna någon med tanke på den hårt pressade ekonomi som många dras med under coronapandemin.

Den här gången gick pengarna oavkortat till Prevent Cancer-stiftelsen, och Games Done Quick tackar alla som var involverade i evenemanget, alla som donerade och alla som tittade. Om du vill kolla in några (de allra flesta?) av rekordförsöken i efterhand så hittar du dem i Games Done Quicks dignande Youtube-arkiv.

Här är Games Done Quicks tweet om slutsumman för Awesome Games Done Quick 2021.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts