Atomic Hearts hjälte visar upp sig i ny trailer

Atomic Hearts hjälte visar upp sig i ny trailer

Våren 2018 introducerades vi för Atomic Heart, ett Bioshock-doftande fps av ryska studion Mundfish. Nästan tre år senare lyser fortfarande ett lanseringsdatum med dess totala frånvaro, men nu har vi åtminstone fått en trailer som för första gången ger oss en närmare titt på spelets huvudroll.

Liksom i 90 procent av alla spel så kommer vi få spela som en vit, skäggig medelålders man, som i det här fallet också har en tveksam frisyr. Inte särskilt spännande, och desto mer intressant är faktiskt den enorma staty som hänger från taket i en prålig matsal, och några sekunder gameplay som visar hur spelaren fryser framfusiga mutanter, lyfter upp dem i taket och pulvriserar dem med en hagelbössa. Väldigt Bioshock, onekligen!

Du kan läsa mer om Atomic HeartSteam. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts