Ashwalkers är en riktigt grådaskig och mödosam vandring

Ashwalkers är en riktigt grådaskig och mödosam vandring

2008 grundades Dontnod Entertainment, en fransk studio som har gett oss spel som Remember Me, Life is Strange-spelen och Vampyr. Nu har dock Hervé Bonin’, en av de fem Dontnod-grundarna, vandrat vidare och grundat den nya studion Nameless XIII, vars debutspel går under namnet Ashwalkers.

Du kan läsa mer om Ashwalkers (tidigare känt som Cendres) på Steam, där vi får reda på att det rör sig om ett berättelsedrivet överlevnadsäventyr, som utspelas 200 år efter en vulkanisk katastrof. Vi utlovas mängder av “meningsfulla val i ett icke-linjärt narrativ”, som kan ta oss till “34 olika slut”. För att överleva måste du hitta förnödenheter och tillverka utrustning, och även ha koll på dina karaktärers fysiska och psykiska hälsa.

Ashwalkers släpps någon gång i vår. Här är den nya trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts