Är Stardew Valley för gulligt? Kolla in Ranch Simulator!

Är Stardew Valley för gulligt? Kolla in Ranch Simulator!

Lantbrukssimulatorn Stardew Valley är just nu mer populär än någonsin, men om du spyr lite i munnen av att ens tänka på Eric Barones gulliga spel så är kanske Ranch Simulator något för dig. Kolla in trailern här nedan och läs mer om spelet på Steam, där det kommer early access-debutera inom kort!

Ranch Simulator – The Realistic Multiplayer Agriculture Management Sandbox; Farm, Harvest, Hunt & Build (jo, det är den fullständiga titeln) är ett co-op-spel för upp till fyra deltagare, där man kan restaurera en eländig bondgård, föda upp djur, jaga och annat som hör bondelivet till. Enligt utvecklarna Toxic Dog kommer early access-perioden vara mellan 8-12 månader, och den grundläggande mekaniken och spelslingan ska finnas på plats redan dag ett. Prislappen kommer också höjas vartefter spelet växer sig större.

Här är den splitternya trailern för Ranch Simulator.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts