Animatör återskapar Burnout 3 i GTA 5, och resultatet är imponerande!

Animatör återskapar Burnout 3 i GTA 5, och resultatet är imponerande!

I egenskap av PC Gamer-stabens självutnämnda racingsexpert besitter jag auktoriteten att utse Burnout 3: Takedown till ett av de allra bästa racingspelen någonsin. Tyvärr släpptes det bara till konsoler när det begav sig under 2004, men nu får också vi pc-spelare smaka på Citerion Games klassiker! Typ.

Animatören LucasRPDJ har nämligen återskapat Burnout 3: Takedown i Grand Theft Auto 5-editorn med nästan skrämmande precision, och du kan kolla in resultatet via Reddit (med den korrekta intromusiken) eller Youtube (här nedan, tillsammans med det ursprungliga Burnout 3-introt). Speciellt de ack så viktiga ljudeffekterna och kameraåkningarna imponerar, och får mig att hoppas att LucasRPDJ lyckas göra härligheten komplett och spelbar för allmänheten någon vacker dag, i brist på en officiell remaster. Drömma kan man ju!

Här är Burnout 3: Takedown återskapat i GTA 5, tillsammans med det ursprungliga Burnout 3-introt.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts