Wrath: Aeon of Ruins early access-utträde försenas till sommaren 2021

Wrath: Aeon of Ruins early access-utträde försenas till sommaren 2021

I mars 2019 bekantade vi oss med Wrath: Aeon of Ruin, ett nyutvecklat retro-fps som använder sig av den allra första Quake-motorn, och därtill har 3D Realms i ryggen. Spelet lanserades i early access via Steam för elva månader sedan, och har för tillfället ett “väldigt positivt” användaromdöme.

Wrath: Aeon of Ruin stötte emellertid på patrull i våras, då det planerade early access-utträdet sköts upp från sommaren till den 25 februari 2021. Och nu har spelet försenats ytterligare då vi via ett blogginlägg på Steam får reda på att den fullständiga releasen numera har skuffats fram ända till sommaren 2021, som ett resultat av att delar av Killpixels utvecklingsteam har drabbats av covid-19 (krya!). Därtill har den planerade december-uppdateringen Content Update 3 försenats till januari, eftersom man vill göra den “extraordinär”.

Här är en trailer för Wrath: Aeon of Ruin från i våras.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts