Vin Diesel medverkar i Ark 2 och ny animerad Ark-serie

Vin Diesel medverkar i Ark 2 och ny animerad Ark-serie

Studio Wildcards överlevnadsspel Ark: Suvival Evolved blev “klart” hösten 2017. efter en smärre evighet i early access. Mats Nylund lät sig dock inte imponeras och delade ut betyget 57 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “svårt att rekommendera i en genre full av smarta, snabba och roliga spel”.

Under The Game Awards tidigare den här veckan annonserades Ark 2, med ingen mindre än Fast & Furious-skådespelaren Vin Diesel i rampljuset. Dessutom annonserades också Ark: The Animated Series, där Vin Diesel kommer få sällskap av bland andra Russel Crowe, Gerard Butler, David Tennant, Michelle Yeoh, Jeffrey Wright, Elliot Page, Karl Urban och Malcolm McDowell. Den animerade serien kommer ha premiär någon gång under 2022, medan Ark 2 ännu inte har något lanseringsfönster, och sannolikt ligger långt fram i tiden.

Här är två trailrar för Ark 2 och Ark: The Animated Series.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts