Veckan som gått på PC Gamer (v. 51, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 51, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter!

Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal!

Nyhetsbrev: Prenumerera på MailGamer för att varje fredag bjudas på en exklusiv krönika, samt en samling av de mesta och bästa från PC Gamer.

Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube!

Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

ÅRETS SPEL

PC Gamer utser årets spel 2020

av PCG-Redaktionen

“När det varit motigt har vi dock kunna låta oss uppslukas av fantastiska spel, och träffats digitalt i multiplayer-fester när fysiska partaj varit omöjliga.”

Årets spel 2020.

* * *

ARTIKLAR

Uppesittarkväll på Twitch!

av PCG-Redaktionen

“Ni kommer få ta del av duktiga duster och diverse dråpligheter i bland annat Wreckfest, Gang Beasts, PUBG, Phasmophobia, Fall Guys och många fler spel.”

Bild från World of Warcraft: Shadowlands.

* * *

PC Gamer för halva priset på Pressbyrån!

av PCG-Redaktionen

“December ut kostar tidningen 45 kronor (!) i alla Pressbyrå-butiker, men också på nätet, inklusive frakt (!!!) – halva priset enkelt uttryckt.”

Bild från Darktide.

* * *

VIDEOR

Dagens spellunch med Cyberpunk 2077

av PCG-Redaktionen

* * *

Första timmarna med Cyberpunk 2077 (2/2)

av PCG-Redaktionen

* * *

Dagens spellunch med Hades

av PCG-Redaktionen

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts