Våra 9 lägst betygsatta pc-spel 2020

Våra 9 lägst betygsatta pc-spel 2020

Det är ingen hemlighet att 2020 har sugit på fler sätt än ett. Som alltid har dock pc-spelen funnits där för att trösta och hålla våra händer medan världen skälver, även om resultatet inte alltid var särskilt lyckat. Under 2020 delade vi ut betyget 55 procent eller lägre nio gånger, och här är den fullständiga listan.

Värt att notera är att de verkliga storpdroduktionerna faktiskt har hållit måttet i år (sämst lyckades Marvel’s Avengers, som Rikard Olssson “belönade” med 59 procent). Istället är det de mer ogenomtänkta, mindre releaserna som gett vika, även om otaliga förseningar givetvis har gjort sitt för att snedvrida bilden något.

Här är alla recensioner där vi delade ut betyget 55 procent eller lägre under 2020.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts