Våra 30 högst betygsatta pc-spel 2020

Våra 30 högst betygsatta pc-spel 2020

2020 är äntligen till ända, och det är dags att blicka tillbaka på pc-spelsåret som gått. Vi har redan publicerat redaktionens gemensamma topp tio, men den listan förtäljer inte riktigt hela sanningen, så här kommer en sammanställning över alla spel vi förärat med betyget 85 procent eller högre under 2020!

Jag måste medge att jag är överraskad över slutresultatet; 2020 kändes som ett år då storspelen steg snett gång efter annan, och där inget riktigt blev så bra som det hade kunnat bli. Trots detta sitter vi här med hela 30(!) spel som fick betyget 85 procent eller högre, en markant ökning jämfört med i fjol (19 titlar), som återställer ordningen från 2018 och 2017 (31 respektive 33). Och när man ögnar genom nedanstående lista så inser man också att 2020, trots allt, inte bara var jämmer och elände, och faktiskt bjöd på ett och annat leende här och var.

Här är alla recensioner där vi delat ut betyget 85 procent eller högre under 2020. Gott nytt år!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts