Var är min högaffel? Mount & Blade 2 får uppror

Var är min högaffel? Mount & Blade 2 får uppror

I slutet av mars early access-lanserades Mount & Blade 2: Bannerlord via Steam, till tonerna av årets dittills största samtidiga spelarantal. Sedan dess verkar saker och ting ha rullat på fint då Mount & Blade 2: Bannerlord har att “väldigt positivt” omdöme, både under den senaste tiden och totalt sett.

Nu kommer mera; i en ny utvecklarlagbok går Taleworlds Entertainment igenom vilka nyheter vi kan vänta oss inom kort, däribland möjligheten att stänga av “birth and death”-systemet när man startar ett nytt spel, och AI-karaktärers nyfunna förmåga att gifta sig med varandra. Ekonomin kommer också justerats, och så kommer man introducera uppror i nästa betauppdatering, som låter missnöjda medborgare ta kontroll över bosättningar.

Här är den nya utvecklardagboken för Mount & Blade 2: Bannerlord.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts