Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 släpps tidigast andra halvan av 2021

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 släpps tidigast andra halvan av 2021

I somras fick vi reda på att Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 försenas till 2021. Tyvärr lär det inte bli under den tidigare delen av året som vi får ta del av Hardsuits blodtörstiga rollspel.

Istället kommer Bloodlines 2 med största sannolikhet inte släppas förrän tidigast under det andra halvåret 2021. Det meddelar Paradoxs vd Ebba Ljungerud. Anledningarna ska vara den ständigt rådande coronapandemin, samt brist på utvecklingsenheter till den nya konsolgenerationen.

– För att kunna utveckla till nästa generation så måste man ha utvecklingskitt från tillverkarna. Och jag är rätt så säker på att både Sony och Microsoft påverkades av pandemin för de hade inte så många utvecklingskitt.

Dessutom har de många avhopp från utvecklarna saktat ner processen. Vi har tidigare skrivit om hur både Cara Ellison och Brian Mitsoda lämnat teamet.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts