Ubisoft ger bort nya gratisgrejer varje dag fram till fredag

Ubisoft ger bort nya gratisgrejer varje dag fram till fredag

Har du hört? Mot alla odds blir det jul i år också! Detta faktum tänker Ubisoft (som tidigare i år blev påkomna med att ha fostrat “opassande beteende på arbetsplatsen” i åratal) fira genom att ge bort nya gratisgrejer varje dag via Ubisoft Connect (eller den officiella hemsidan om du föredrar det).

Just nu ger man bort ett litet knyte med in-game-föremål för Assassin’s Creed Valhalla, inklusive en Bayek-dräkt (huvuvdrollen i Assassin’s Creed Origins) för Eivor, som du kan plocka på dig även fast du inte äger Assassin’s Creed Valhalla, och sedan använda om du någon gång beslutar dig för att inhandla spelet.

Festligheterna fortsätter fram till fredag den 18 december, och vi skulle bli mycket förvånade om vi inte får ett eller annat fullständigt gratisspel under veckans gång. Här är Ubisofts tweet om julfirandet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts