The Hunter: Call of the Wild drar till Midgård – kolla in Nya Zeeland-dlc:t!

The Hunter: Call of the Wild drar till Midgård – kolla in Nya Zeeland-dlc:t!

2017 släppte Stockholm-baserade Expansive Worlds sin jaktsimulator The Hunter: Call of the Wild. Mats Nylund recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 70 procent, tillsammans med omdömet “inlevelsefull, underskön och lagom realistisk jaktsimulator med rejäla barnsjukdomar”.

Sedan dess har spelet fått mängder och åter mängder av dlc (kolla bara in Steam-sidan och dess nästan 100 euro tunga lista över tillägg!), och nu väntar ännu ett maffigt paket. Denna gång drar vi till Midgå … – förlåt, Nya Zeeland – och nationalparken Te Awaroa, inspirerad av de vidsträckta, magnifika landskapen på sydön. Paketet inkluderar också åtta olika typer av djur att jaga (vara fyra är helt nya), ett nytt gevär och 16 nya storyuppdrag.

Te Awaroa National Park till The Hunter: Call of the Wild släpps den 10 december. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts