The Game Awards äger rum i natt – vad kan vi förvänta oss?

The Game Awards äger rum i natt – vad kan vi förvänta oss?

Har du hört? Cyberpunk 2077 är ute nu! Och har du hört? Årets upplaga av spelgalan The Game Awards äger rum i natt! Närmare bestämt kan du börja kolla på vad Geoff Keighley har ställt till med här från och med kvart över midnatt svensk tid, men vi har redan goda föraningar om vad som komma skall.

Först och främst kommer årets vinnare presenteras (vi har skrivit om kategorierna och de nominerade tidigare, och så vet vi redan att Ghost of Tsushima tog hem folkets pris). De får också, som brukligt, sällskap av annonseringar för kommande spel. Dragon Age 4 och Fall Guys: Ultimate Knockout har bekräftat sin närvaro, och dessutom utlovar Call of Duty-veteranen Glen A. Schofield avtäckning av nygrundade Stricking Distance Studios första spel, som med allra största sannolikhet är Playerunknown’s Battlegrounds-relateraterat.

Vidare kommer vi också få en titt på Josef Fares och Hazelights nya co-op-äventyr It Takes Two (som vi skrev om i somras), och så kommer Cyberpunk 2077-stjärnan (det är ute nu, har du hört?) Keanu Reeves också närvara, i form av presentatör. Han får även sällskap av filmregissören Christopher Nolan, skådespelarna Gal Gadot, Brie Larson och Tom Holland, streamaren Jacksepticeye, röstskådspelarna Nolan North och Troy Baker, samt den tidigare Nintendo-chefen Reggie Fils-Aime och Svenske kocken från Mupparna. Bland andra!

Slutligen kommer Focus Home Interactive även visa upp Hood: Outlaws & Legends tillsammans med två “stora avtäckningar”, och så kommer vi få veta mer om Nier Replicant, och den nya kartan som är på väg till streamingsensationen Among Us. Även The Elder Scrolls Online kommer premiärvisa “kommande äventyr”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts