The Callisto Protocol är en ny sci-fi-skräckis av Dead Space-skaparen

The Callisto Protocol är en ny sci-fi-skräckis av Dead Space-skaparen

2018 beslöt sig Sledgehammer Games-grundarna Michael Condrey och Glen Schofield för att anta nya roller inom Activision, istället för att regissera Call of Duty-spel. Arrangemanget blev dock kortvarigt då Condrey gick över till 2K Games i fjol, medan Schofield lämnade Activision i slutet av 2018.

I somras meddelade Glen Schofield att han jobbar på “ett nytt narrativ inom Playerunknown’s Battlegrounds-universumet” tillsammans med nygrundade Striking Distance Studios. Så när det började viskas om ett avslöjande av Santa Monica-gängets första titel inför The Game Awards antog åtminstone jag att det var PUBG-titeln det handlade om, men det visade sig vara väldigt långt ifrån sanningen.

Nedan ser du nämligen annnonseringstrailern för Striking Distance Studios The Callisto Protocol, en storydriven överlevnadsskräckis för en spelare, med planerad lansering under 2022. Glen Schofield säger att spelet har varit under utveckling i över ett och ett halvt år av ett team bestående av över 100 personer, och att målet är att “skapa det allra mest skrämmande spelet för pc och konsoler”. Låter ruskigt lovande!

Här är annonseringstrailern för The Callisto Protocol.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts