Svenska Magicka-utvecklarna jobbar på “nästa generations co-op-spel”.

Svenska Magicka-utvecklarna jobbar på “nästa generations co-op-spel”.

Arrowhead Game Studios grundades i Stockholm 2008, och har gett oss Magicka (2011), The Showdown Effect (2013), Gauntlet (2014) och Helldivers (2015). Och nu har man tagit till den egna hemsidan för att annonsera att man jobbar på “nästa generations co-op-spel”, och att man anställer för nya positioner.

Det nya spelet har hittills varken titel eller lanseringsfönster, men kommer spelas ur ett tredjepersonsperspektiv, och innehålla “nästa generations grafik”, “innovativ co-op” och “möjligheten för communtiyt att påverka spelets inriktning”. Därtill beskrivs det som “AAA”, och kommer bjuda på “samma satiriska humor” som tidigare spel.

Här är Arrowhead Game Studios tweet om det nya projektet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts