Stranded Deep är dagens gratisspel på Epic Games Store

Stranded Deep är dagens gratisspel på Epic Games Store

Hittills har vi fått 11 av 15 utlovade gratisspel av Epic Games Store under den fortfarande pågående vinterrean (du har väl inte missat att både rean och den 10 euro tunga gratiskupongen varar fram till den 7 januari, nästa veckas torsdag?). Och nu har titel nummer 12 anlänt! Jubel och trumpeter!

Precis som den läckta listan gjort gällande så är det Beam Team Games överlevnadsspel Stranded Deep som hittas på dagens gratismeny, och om listan stämmer (och det gör den) kommer Righteous Hammer Games solitaire-roguelike Solitairica ersätta Stranded Deep som morgondagens gratisspel, kl. 17:00 svensk tid.

Här är den gamla lanseringstrailern för Stranded Deep.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts