Steams stora vinterrea har börjat!

Steams stora vinterrea har börjat!

För blott några dagar sedan berättade Valve att årets höstrea på Steam var “den största någonsin”, med “precis under en miljon” helt nya Steam-kunder och drygt 24 miljoner samtidiga inloggade användare som mest. Och nu är uppföljaren redan här, förmodligen med nya rekord i släptåg!

Årets vinterrea på Steam har nämligen inletts, och utöver de klassiska, inledande belastningsproblemen får vi också ta del av mängder av smarriga erbjudanden, och möjligheten att rösta fram årets Steampriser (vars kategorier vi gått igenom tidigare). Bland de mest iögonfallande erbjudandena hittar vi bland andra Total War: Warhammer 2 (66 procents rea, 20 euro och 39 cent), Civilization VI (75 procent, 15 euro) och ungefär tusen andra spel som jag inte hann uppfatta prislapparna för innan trafiken blev för mycket (igen).

Stems vinterrea varar i två veckor och avslutas tisdagen den 5 januari.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts