Spelunky 2 har äntligen fått online-multiplayer på pc

Spelunky 2 har äntligen fått online-multiplayer på pc

I september släpptes Spelunky 2, uppföljaren till 2008 års närmast legendariska actionplattformsspel. Fredrik Eriksson recenserade uppföljaren för denna publikations räkning, och delade ut betyget 86 procent tillsammans med omdömet “oförglömligt, föränderligt grottäventyr med ett nytt djup”.

Onlinedelen har dock lyst med dess frånvaro, då den ställde till rejäla problem i Playstation 4-versionnen vid lanseringen, och därför sköts upp på vår plattform. Nu har dock Derek Yu och utvecklarna hos Mossmouth och Blitworks tagit till Steam för att berätta att ett allmänt betatest för onlinedelen har dragit igång, som hittills verkar förflyta relativt fint, bortsett från det faktum att spelare har problem med att hitta sina vänner online. En ny uppdatering har emellertid redan släppts, som verkar ha åtgärdat problemet för många drabbade spelare.

Man låter också meddela att crossplay med Playstation 4-versionen och “andra quality of life-förbättringar” väntar under den första halvan av 2021, och att online-arenaläget kommer få uppmärksamhet därefter.

Här är lanseringstrailern för Spelunky 2 från tidigare i år.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts