Sony har tagit ner Cyberpunk 2077 från Playstation Store

Sony har tagit ner Cyberpunk 2077 från Playstation Store

Den 10 december släpptes CD Projekt Reds efterlängtade sci-fi-rollspel Cyberpunk 2077 (recension) både till pc och konsoler. Skavankerna har varit vida omtalade på vår sida av stängslet, men nu har bägaren runnit över på allvar i konsolland, då Sony har tagit ner Cyberpunk 2077 från Playstation Store.

– [Sony Interactive Entertainment] eftersträvar en hög grad av tillfredsställelse för kunder, och därför kommer vi börja erbjuda full återbetalning för alla spelare som har inhandlat Cyberpunk 2077 via Playstation Store, skriver man på den egna hemsidan. SIE kommer också ta ner Cyberpunk 2077 från Playstation Store tills vidare.

Detta är illa på fler sätt än ett, och placerar ett och annat frågetecken intill tidigare rapporter, som att Cyberpunk 2077 redan har gått plus, åtta års utveckling till trots. Om du vill ha pengarna tillbaka för pc-versionen av Cyberpunk 2077 så har våra internationella kollegor satt ihop en guide för de olika digitala butikerna.

Nedan ser du också en genomgående analys av konsolversionerna av Cyberpunk 2077, och den undermåliga tekniska prestandan som ledde till Sonys drastiska och för CD Projekt Red väldigt kostsamma beslut.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts