Solitairica är dagens gratisspel på Epic Games Store

Solitairica är dagens gratisspel på Epic Games Store

Julen har kommit och gått, men Epic Games Store fortsätter ge oss julklappar; just idag är det Righteous Hammer Games solitaire-roguelite Solitairica som hittas under julgranen, och enligt den läckta listan kommer det följas av Runic Games Diablo-doftande actionrollspel Torchlight 2 imorgon onsdag.

Sedan, på torsdag den 31 december, följer det femtonde och sista gratisspelet Jurassic World Evolution, återigen om den läckta listan är något att gå efter (och det är den). Därefter vet vi dock inte vad som händer; kommer gratisspelen på Epic Games Store avfasas under 2021, eller kommer vi fortsätta få gratis godsaker i samma hysteriska takt som tidigare? I februari (jo, i februari!) då coronapandemin fortfarande var en epidemi sköts brädspelsadaptionen Pandemic upp på obestämd tid, och man tycker ju att det borde ha hunnit slumpas bort i något skede om gratiskampanjen inte planeras fortsätta (eller så anses det fortfarande vara för osmakligt).

Här är lanseringstrailern för Solitairica från 2016.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts