Seven: Enhanced Edition skänks bort via Humble Store

Seven: Enhanced Edition skänks bort via Humble Store

2017 släpptes Seven: Days Long Gone, ett smygarspel förklätt till ett actionrollspel. Jocke Kilman recenserade för denna publikations räkning, och delade ut betyget 70 procent, tillsammans med omdömet “i grunden ett fascinerande och originellt smygarspel, som tyvärr dras med tekniska brister”.

Dessa tekniska brister har måhända åtgärdats i Seven: Enhanced Edition, och det är just denna förbättrade utgåva som just nu skänks bort via Humble Store under ytterligare 34 timmar i skrivande stund.

För att lägga dina labbar på spelet måste du dock både prenumerera på Humbles nyhetsbrev (något du säkert redan gör) och länka ditt GOG-konto (eftersom det är GOG-versionen erbjudandet avser).

Här är lanseringstrailern för Seven: Enhanced Edition från våren 2019.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts