Scott Pilgrim vs. The World: The Game återuppstår den 14 januari 2021

Scott Pilgrim vs. The World: The Game återuppstår den 14 januari 2021

I september annonserades Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition, en nyversion av Scott Pilgrim vs. The World: The Game, som ursprungligen släpptes sommaren 2010, och togs ner från digitala butiker blott fyra och ett halvt år senare, i december 2014. Nu är dock comebacken nära!

Via den officiella hemsidan har vi nämligen fått reda på att Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition kommer släppas den 14 januari 2021 via Epic Games Store och Ubisoft Store (även om datumen hos respektive onlinebutik fortfarande säger “julhelgen 2020”, av någon anledning). Allt dlc till originalspelet inkluderas, och så kan man co-op-spela med upp till tre vänner både lokalt och online, och tävla i olika minispel.

Här är annonseringstrailern för Scott Pilgirm vs. The World: The Game – Complete Edition från tidigare i år.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts