Riot Games jobbar på massivt onlinerollspel i League of Legends-universumet

Riot Games jobbar på massivt onlinerollspel i League of Legends-universumet

League of Legends-utvecklarna Riot Games har otaliga järn i elden just nu. För lite mer än ett år sedan annonserade man hela fem(!) olika spel på samma gång, inklusive titlarna som skulle bli onlineskjutaren Valorant (recension) och rollspelet Ruined King: A League of Legends Story, som släpps tidigt nästa år.

Nu har dessutom Greg Street, chef för kreativ utveckling hos Riot Games, tagit till Twitter för att nästan i skymundan annonsera att studion utecklar ett massivt onlinerollspel som äger rum i League of Legends-universumet. Våra internationella kollegor kontaktade sedan Riot Games pr-avdelning, och fick tillbaka svaret “Gregs tweet är vårt enda officiella uttalande vid den här tidpunkten”, samt “jag kan bekräfta att han kommer jobba på ett massivt onlinerollspel (mmorpg)”. Med andra ord lär det ta ett tag innan man avslöjar mer.

Här är Greg Streets tweetar om det nya mystiska Riot Games-projektet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts