Prince of Persia: The Sands of Time Remake försenas

Prince of Persia: The Sands of Time Remake försenas

Under Ubisoft Forward-presentationen i september annonserades Prince of Persia: The Sands of Time Remake, en remake av Ubisofts klassiska actionäventyr från 2003. Lanseringen spikades också till den 21 januari 2021, men nu har spelet med största sannolikhet försenats till den 18 mars.

Vi säger “med största sannolikhet” eftersom annonseringen publicerades på Ubisofts tjeckiska Facebook-sida, innan den omedelbart togs ner. Gematsu har dock tagit tillvara på det fullständiga (översatta) uttalandet, där man säger att “2020 var ett år olikt alla andrat”, och att man därför behöver extra tid på sig för att slutföra spelet. Världsläget torde dock ha varit relativt glasklart redan i september, tycker man, men Ubisoft trodde kanske att utvecklingsteamen skulle ha kunnat börja återvända till kontoren vid det här laget?

Här är annonseringstrailern för Prince of Persia: The Sands of Time Remake från september.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts