Praey for the Gods visar upp bosstrid i ny video

Praey for the Gods visar upp bosstrid i ny video

För lite mindre än två år sedan lanserades No Matter Studios Shadow of the Colossus-doftande actionäventyr Praey for the Gods i early access via Steam. Så är läget fortfarande (för tillfället har det en 35-procentig rea och ett “väldigt positivt” omdöme) och nu har en bosstrid visats upp i en ny video.

Videon i fråga är från Playstation 5-versionen av Praey for the Gods, så måhända är den redan redan gammal skåpmat för ihärdiga pc-spelare. Den vittnar dock om att spelet fortfarande verkar vara väldigt stämningsfullt, och att Shadow of the Colossus-inspirationen (uthållighetsmätare, klättrande på håriga ryggar och ben och ömma punkter) fortfarande är väldigt närvarande. Praey for the Gods planeras släppa till konsoler under första kvartalet 2021, så vi antar att det även lämnar early access någon gång under samma tidsfönster.

Här är den nya bosstriden i Praey for the Gods.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts