Pillars of Eternity och Tyranny är Epic-gratis nu

Pillars of Eternity och Tyranny är Epic-gratis nu

Har du hört? Cyberpunk 2077 är ute nu! Uppenbarligen har Epic Games inte hört eftersom veckans gratistitlar på Epic Games Store består av två massiva rollspel av Obsidian Entertainment, i form av Pillars of Eternity: Definitive Edition och Tyranny: Gold Edition. Som att vi skulle ha tid med det här nu?

I vanlig ordning har Epic Games också avslöjat nästa veckas gratisspel, som ersätter ovan nämnda duo nästa veckas torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Eller nej, förlåt, det har man inte alls gjort; nästa torsdag följer nämligen det första av 15(!) hemliga gratisspel som kommer skänkas bort under den kommande julrean, med start den 17 december. Precis som i fjol kommer vart och ett av spelen skänkas bort under blott 24 timmar vardera, och precis som i fjol kan vi säkerligen förvänta oss en och annan dubblett, vilket lär uppskattas av nya Epic-kunder.

Här är två trailrar för Pillars of Eterntiy och Tyranny.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts