Persona 5 Strikers kommer till Steam i februari

Persona 5 Strikers kommer till Steam i februari

I somras släpptes Persona 4 Golden till Steam, som undertecknad belönade med monstruösa 93 procent i vår recension, tillsammans med omdömet “den bästa versionen av världens bästa japanska rollspel”. Således torde det bara vara en tidsfråga innan Persona 5 släpps till pc också. Eller?

Nu är vi halvvägs där, i alla fall; via en numera nedtagen trailer (som kan laddas ner här) har Sega och Atlus nämligen precis bekräftat att Persona 5 Strikers släpps till Steam den 23 februari 2021. Det rör sig dock inte om ett japanskt rollspel, utan om en så kallad musõ-titel av Dynasty Warriors-studion Omega Force, där Persona 5-hjältarna bankar ihjäl hundratals fiender åt gången under realtidsbaserade bataljer.

Det verkar onekligen lite bakvänt att släppa en spin-off-titel till pc medan moderspelet fortsättningsvis lyser med dess frånvaro, men hej, detta lär bara göra Persona-begäret bland pc-spelare ännu större, så åtminstone jag vågar faktiskt hoppas på att en Steam-release av Persona 5 inte är alltför avlägsen.

Här är en tweet av industrinsidern Wario64 om Persona 5 Strikers.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts