PC Gamer för halva priset på Pressbyrån!

PC Gamer för halva priset på Pressbyrån!

Idag ligger nya numret av Svenska PC Gamer i alla butiker av rang. Bland de 116 allmänt fantastiska sidorna kan ni läsa Jocke Kilmans 14 sidor långa cyberpunkspecial, Johan Martinssons djupdykning i den sju år långa Kentucky Route Zero-sviten, åtta sverigeexklusiva sidor om Warhammer 40 000: Darktide, stortest av RTX 3070-kort och mycket, mycket mer.

Från och med idag och december ut kostar tidningen 45 kronor (!) i alla Pressbyrå-butiker, men också på nätet, inklusive frakt (!!!) – halva priset enkelt uttryckt. Vi inser att vi precis använde fyra utropstecken, men det är faktiskt en galet bra deal.

Letar du efter en spelrelaterad gåva till son, svärmor eller lillebror att lägga i julstrumpan, något mysigt att läsa under pläden över jullovet, eller bara vill gynna oss och svensk speljournalistik är det här förstås perfekt.

Köp tidningen direkt på Pressbyråns sajt.

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen!

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts