Överdrivet craftande leder till oanvändbara sparfiler i Cyberpunk 2077

Överdrivet craftande leder till oanvändbara sparfiler i Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 är bara en och en halv vecka gammalt, men har redan genomgått mer än vad de flesta spel på marknaden mäktar med under en hel livstid; CD Projekt Reds sci-fi-rollspel har både slagit försäljningsrekord och tagits ner från Playstation Store, och nu är nästa bisarra vändning här.

Via support-sidan på GOG har vi nämligen fått reda på att sparfiler kan bli oanvändbara i Cyberpunk 2077, om du hänger dig åt överdrivet craftande eller använder dig av den så kallade “duplikations-glitchen”.

Enligt våra internationella kollegor kan Cyberpunk 2077 inte hantera sparfiler som växer sig över 8 MB, en gräns som överskrids om spelet måste hålla reda på för många föremål. CD Projekt Red säger att gränsen för sparfilernas storlek “kanske” höjs i framtiden, men att de korrupta sparfilerna kommer förbli oanvändbara.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts