Oscar Isaac kommer spela Solid Snake i Metal Gear-filmen

Oscar Isaac kommer spela Solid Snake i Metal Gear-filmen

Vi vet sedan ett tag tillbaka att en film baserad på Metal Gear Solid är på tapeten. Jordan Vogt-Roberts – mest känd som regissören bakom Kong: Skull Island – har jobbat på filmen men hittills tycks produktionen gått i stiltje.

Nu har vi dock fått den första stora uppdateringen på länge, då Vogt-Roberts har hittat sin Solid Snake. Enligt flera källor är det Oscar Isaac som kommer spela den ikoniska mumlande huvudrollen.

Isaac är förmodligen mest känd som Poe Dameron i Star Wars, men har även gett oss fantastiska prestationer i Ex Machina, Annihilation, Drive, och Inside Llewyn Davis.

Valet kommer inte heller som en jätteöverraskning, då både Vogt-Roberts och Isaac själv har hintat om detta i över ett år.

Bild: Big Boss/Twitter, Mega Agency, Konami

När Metal Gear Solid släpps har vi ingen aning och huruvida Isaac även kommer spela Liquid Snake, Old Snake, Big Boss, Venom Snake, Iroquois Plisken, eller Solidus Snake återstår att se.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts