Nya PUBG-kartan försvinner den 16 december, kanske för evigt?

Nya PUBG-kartan försvinner den 16 december, kanske för evigt?

Den 21 oktober debuterade den nya kartan Paramo i Playerunknown’s Battlegrounds, komplett med ett unikt, dynamiskt vulkanlandskap. Nu är dock sagan redan all då PUBG Corp har tagit till Twitter för att meddela att Paramo försvinner ur rotationen den 16 december, då säsong 9 avslutas.

Kartor har försvunnit ur PUBG-rotationen tidigare (främst för att få stora uppdateringar), men den här gången konstaterar PUBG Corp kallt att “detta är den sista chans att äventyra runt på höglandet”, utan några som helst löften eller ens antydningar på att kartan kommer tillbaka vid någon tidpunkt.

Det här låter som ett oerhört slöseri i min bok, och kanske även som ett pr-stunt då PUBG Corp bara kan säga att “kartan återvänder på fansens begäran” om de vill väcka lite uppmärksamhet i framtiden.

Här är PUBG Corps tweet om Paramos snara pension.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts