No More Heroes och dess uppföljare verkar vara på väg till pc

No More Heroes och dess uppföljare verkar vara på väg till pc

No More Heroes släpptes till Wii för över 10 år sedan men är alltjämt en kultklassiker, mycket tack vare sin unika stil, spejsade humor, och mustiga övervåld. Missade du det på den gamla Nintendo-konsolen verkar det nu inte dröja länge innan du får en ny chans.

Tack vare ESRB kan vi nämligen vara hyfsat säkra på att både No More Heroes och dess uppföljare No More Heroes 2: Desperate Struggle kommer att släppas på pc. Detta då bägge spelen listats för ett pc-släpp, vilket sällan sker om det inte är på väg att släppas.

Det är inte superförvånande då den tredje delen i serien, Travis Strikes Again: No More Heroes, släpptes på Steam förra året. Snart lär vi alltså få chansen att se om Travis Touchdowns äventyr har åldrats bra sedan det begav sig.

Det här hintar också om att den kommande uppföljaren No More Heroes 3 kanske inte kommer bli lika Nintendo Switch-exklusiv som det först verkat.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts