Nattvaka med Cyberpunk 2077 – då kan du börja spela!

Nattvaka med Cyberpunk 2077 – då kan du börja spela!

Har du hört? Cyberpunk 2077 släpps om blott sex dagar, torsdagen den 10 december, och nu har utvecklarna CD Projekt Red tagit till Twitter för att meddela exakt när du kan börja utforska Night City med omnejd på egen hand; kl. 01:00 svensk tid under natten till torsdag går startskottet!

Därtill avslöjer man också att Cyberpunk 2077 kan “förladdas” via GOG från och med kl. 01:00 under natten till måndag, den 7 december, och samma procedur kan inledas via Steam och Epic Games Store kl. 17:00 samma dag. I övriga Cyberpunk 2077-nyheter har vi även fått reda på att en officiell, över 400 sidor tjock guidebok kommer släppas på lanseringsdagen via Piggyback, för dig som vill få allt ur din spelupplevelse.

Här är CD Projekt Reds tweet och trailern för den officiella Cyberpunk 2077-guiden.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts