Metro 2033 Redux är dagens gratisspel på Epic Games Store

Metro 2033 Redux är dagens gratisspel på Epic Games Store

Precis som väntat (baserat på denna lista) är Metro 2033 Redux dagens gratisspel på Epic Games Store. 4A Games postapokalyptiska förstapersonsskjutare släpptes ursprungligen 2010 och fick en nyversion under 2014, och det är alltså denna som skänks bort under det kommande dygnet via Epics butik.

Om den tidigare nämnda listan är något att gå efter (och det är den, bevisligen) så kommer Haemimont Games diktatorsimulator Tropico 5 följa imorgon onsdag, och ersätta Metro 2033 Redux kl. 17:00 svensk tid.

Vi kan även se fram emot danska Playdeads pusselplattformare Inside på självaste julafton, som många av oss kommer fira inomhus på egen hand i år. Kan väl inte vara en ren tematisk tillfällighet, eller hur?

Här är den gamla lanseringstrailern för Metro 2033 Redux från 2014.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts