Medal of Honor: Above and Beyond premiärvisar multiplayer i ny trailer

Medal of Honor: Above and Beyond premiärvisar multiplayer i ny trailer

I september i fjol introducerades vi för Medal of Honor: Above and Beyond, en ny del av den anrika andra världskrigs-följetongen, som denna gång skapas för VR av Titanfall-studion Respawn Entertainment. Spelet släpps den 12 december via Steam, och nedan kan du se den första trailern för multiplayer-delen!

Totalt kommer Medal of Honor: Above and Beyond bjuda på fem olika spellägen, för upp till 12 samtidiga spelare. Det rör sig om Mad Bomber (desarmera bomber), Domination (zonkontroll), Blast Radius (King of the Hill med raketkastare) samt klassiska Deathmatch och Team Deathmatch.

Multiplayer-spel är alltid riskabla åtaganden, och ännu mer så när de utvecklas för den begränsade VR-publiken. Respawn Entertainment utlovar dock även AI-motståndare och -kamrater i onlinedrabbningar om spelarantalet inte räcker till, men låt oss hopppas att så inte alltför ofta blir fallet.

Här är trailern för multiplayer-delen av Medal of Honor: Above and Beyond.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts